Anmäl dig till höstterminen här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås Badmintonklubb

Föreningen

 

Klubbens Övergripande Målsättning:

Skogås BK skall vara en förening  för ALLA. En mötesplats där alla känner sig
välkomna, oberoende av kön, ålder eller kultur. Skogås BK skall vara en av Sveriges mest attraktiva Badmintonklubbar. Vi erbjuder ALLA möjligheten att träna och tävla på sin egen nivå med ledning av kompetenta och utbildade ledare.

Skogås BK startade sin badmintonverksamhet den 15 mars 1968. Starten skedde i blygsam skala med ett 50-tal spelare i hallen. Från början var tanken att det skulle vara en ren motionsklubb med visst seriespel, men efter ett antal år tillkom fler yngre spelare som också ville tävla.
 

Bra tränare är ett måste för att nå framgång. Tränarteamet består av tränare med lång erfarenhet som proffesionella spelare och av ungdomsverksamhet. Tränarna har gått i Svenska Badmintonsförbundets olika stegutbildningar. Dessutom finns ett flertal tränarassistenter som fått badminton- utbildning hos Sv. Badm. Förbundet.

 

Klubbens telefon har öppet:

Måndagar kl 12.00-16.00

Onsdagar kl 12.00-16.00

Telefon: 072-3919190

E-mail adress: kristin.skogasbk@gmail.com

Skogås racketcenter: 070-5353802

 
Börja spela
Sponsorer