Anmäl dig till höstterminen här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås Badmintonklubb

Nu har du chansen att vara med och stötta klubbens fortsatta utveckling framåt. Är du lika pepp som vi när det kommer till träning och fysisk aktivitet och samtidigt vill supporta klubben lite extra? Då har vi nu en förträfflig möjlighet att erbjuda abonnemang på årsbasis av en egen krok med tillhörande skylt, i hallen. T e x Familjen Gyll - stolt sponsor till Skogås BK. 

 

”VIP-kroken” är till för familjer (någon i familjen är medlem) eller för enskild medlem i klubben. Kostnaden är 1500 kr/år och följande förmåner ingår:

  • Skylt inkl. gravyr bakom bana i hallen.
  • Speltid badminton*
    • mån-tors mellan kl. 21–22
    • lördagar mellan kl. 15–17 under ordinarie öppettider i hallen.

*Det går inte att boka bana utan först till kvarn på hallens lediga banor.

Gäller för en bana vid varje tillfälle (max 4 personer). Hela familjen kan spela och som enskild medlem kan du ta med dig upp till 3 icke medlemmar.

 

Beställ din eller familjens egen VIP-krok så snart som möjligt inför 2024 via mejl till, kristin.skogasbk@gmail.com. Skriv vilket namn som skall stå på skylten.

 
Börja spela
Sponsorer