Dags för ny termin! Anmäl dig här!
Skogås Badmintonklubb

Nyhetsbrev januari
2023-02-03 09:04

Träning

-Under sportlovet v.9 kommer all ordinarie träning förutom Vuxenträning steg 1 och 2 vara inställd. Vi kommer att ha träning för tävlingsgrupperna och möjlighet till fritt spel i hallen för våra utvecklings- och nybörjargrupper. Mer information om dagar och tider kommer att mejlas ut till alla spelare.

-Klubben har öppet hus för alla barn och ungdomar som får prova på badminton kostnadsfritt under sportlovet (måndag-fredag) mellan kl. 12.00-14.00.

-Stockholms Badmintonförbund arrangerar sportlovsläger för ungdomsspelare U11-U17 nivå 1–4. Vi informerar alla aktuella spelare under de kommande veckorna.

-Helgen den 18–19 februari arrangerar vi Gåsfjädern och tyvärr finns det ingen möjlighet att ha träning för helggrupperna under era ordinarie tider. Vi kommer att erbjuda fritt spel i hallen på annan tid och vi meddelar berörda grupper i god tid innan tävlingen.

-Vi har fortfarande platser kvar i våra nybörjargrupper så tipsa dina vänner, grannar och kollegor om att prova på badminton. Anmälan och mer information om vårens grupper hittar du på vår hemsida under fliken ” Börja Spela”.

Tävling

-Den 28 januari arrangerade vi 08-Cup i Skogås och över 180 spelare deltog från olika klubbar i Stockholm. Nästa 08-Cup går i Enskede lördagen den 18 februari och vi vill att så många spelare som möjligt i våra utvecklings- och nybörjargrupper provar på att tävla under våren.

-Nästa seriesammandrag för div. 1–4 är den 11–12 februari och Skogås 5 (Div. 4 Stockholm B) spelar på hemmaplan 11/2.

-Vi arrangerar Gåsfjädern 18–19 februari på hemmaplan i Skogås Racketcenter som är en ungdomstävling för klasserna U9-U17 nivå 1 och 3. Det kommer att bli en stor tävling med många deltagare och vi kommer behöva hjälp av föräldrar som funktionärer i hallen. Klubben går ut med information under v.6.

Skogås Racketcenter
-Under februari har alla medlemmar med familj 20 % rabatt på alla skor i shopen.

Vill Du också vara med och engagera Dig i Skogås Badminton?
Gå med i vår utvecklingsgrupp och var med och hjälp klubben att bli ännu bättre. Välkommen på vårt nästa möte tisdagen den 7 februari kl. 18.00-20.00 i Skogås Racketcenter.

// Skogås BK

Prova på badminton under sportlovet
2023-01-30 13:55

Inställda träningar lördagen 28 januari
2023-01-25 12:20

Nu på lördag 28 januari arrangerar vi Yonex 08 Cup i Skogås Racketcenter. Tyvärr har vi ingen möjlighet att ha träning enligt ordinarie schema utan alla grupper som har träning på lördagar kommer att ställas in.

Söndagen den 29 januari mellan kl. 15.00-18.00 finns det 5 banor avsatta till er i lördagsgrupperna som vill spela badminton i helgen. Ingen tränare kommer att finnas på plats så ta med badmintonkompis, förälder eller syskon. Rack och bollar finns att låna i hallen och vi hjälps åt så att alla får möjlighet att spela om det är fullt.

Skogås BK
Nyhetsbrev december
2022-12-29 11:22

Träning

-Mellan den 18/12–8/1 är det juluppehåll för samtliga grupper och vårterminen startar igen v.2. Vi kommer att ha extra träning för tävlingsgrupperna och möjlighet till fritt spel i hallen för våra utvecklings- och nybörjargrupper. Information om tider och dagar hittar du under nyheter på vår hemsida,

-Klubben arrangerar teknikläger den 7–8 januari för våra yngsta tävlingsspelare. Aktuella spelare har fått inbjudan via mejl och sista anmälningsdag den 2 januari.

-Nu är anmälan öppen till vårens nybörjargrupper (BS, BOC, Tonårsgrupper och Vuxenträning). Efterfrågan är stor så passa på att anmäla dig så snart som möjligt för att säkra din plats. Kom ihåg att alla spelare i våra nybörjargrupper behöver anmäla om sig till vårterminen. Tipsa gärna dina kompisar och vänner att prova på badminton. Anmälan via vår hemsida,

Tävling

-Skogås BK arrangerar årets första nybörjartävling 08-Cup lördagen den 28 januari. Information till alla berörda spelare kommer att mejlas ut i början av året och vi vill att så många som möjligt i våra utvecklings- och nybörjargrupper provar på att tävla.

-Under hösten har vi arrangerat Skogås Junior, DM och BSO som har varit stora och viktiga tävlingar för klubben. Många av er har varit med och hjälpt till som siffervändare eller i sekretariatet och vi hade inte kunnat genomföra dessa tävlingar så bra utan er. Tack till alla er som har varit med. Under vårterminen så arrangerar vi 08 cup den 28 januari och Gåsfjädern den 18–19 februari. Vi skulle behöva lite hjälp och stöttning av er föräldrar och spelare under dessa tävlingar.

Racketcenter

-Fredagen den 6 januari arrangerar vi Nyårsdubbeln. Tävlingen är till för motionsspelare som spelar regelbundet men inte är med i någon förening.

-Under hösten har vi bland annat startat upp våra gympagrupper Movin som leds av utbildade instruktörer och barndans. Gå in på vår hemsida för att läsa mer om alla våra aktiviteter under våren,

God fortsättning och gott nytt år!

// Skogås BK

Träning och fritt spel under jullovet
2022-12-29 09:17

Mellan den 19/12-8/1 är all ordinarie träning inställd för våra grupper. Här hittar du mer information om vad som gäller för träning och fritt spel.

Utvecklingsgrupper, BOC, BS och Tonårsgrupper

Fritt spel i hallen med träningskompis, förälder eller syskon under följande dagar och tider:

• 27-30/12 kl. 10.00-12.00
  • 2-5/1 kl. 10.00-12.00

Träning för tävlingsgrupperna

Dagar:

Tisdag 20/12

Torsdag 22/12

Tisdag 27/12

Torsdag 29/12

Tisdag 3/1

Torsdag 5/1

Tider:

T2 & T3 kl. 17.00-18.30

TS & T1 kl. 18.30-20.30

God Jul och Gott Nytt År!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..