Anmäl dig till höstterminen här!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skogås Badmintonklubb

Nyhetsbrev september
2023-09-22 20:28

I vårt nyhetsbrev samlar vi all viktig information om kommande träningar, tävlingar, egna arrangemang och övriga klubbfrågor. All information som rör klubben hittar ni på vår hemsida så gå in regelbundet och kika för att hålla er uppdaterade, www.skogasbk.se

 

Träning
-Under höstlovet v.44 kommer all ordinarie träning vara inställd förutom för våra tävlingsgrupper och vuxenträning steg 1 och 2. För er som spelar i nybörjar- och utvecklingsgrupperna kommer det finnas möjlighet att spela fritt utan tränare måndag-fredag mellan kl. 10.00-12.00. Vi kommer även att ha öppet hus för barn och ungdomar som vill prova på badminton. Mer detaljerad information kommer mejlas ut inom kort till samtliga grupper.

 

-Stockholms Badmintonförbund arrangerar höstlovsläger för åldrarna U11-U17 nivå 2–4. Vi skickar ut information till aktuella spelare under de kommande veckorna.

 

-Det finns fortfarande några platser kvar i våra nybörjargrupper. Rekommendera och informera gärna vänner och bekanta om Skogås BK. Anmälan och mer information om höstens grupper finns på vår hemsida.

Tävling
-Seriespel för seniorer division 1–4 har startat och första omgången spelades den 16 september. Under säsongen har klubben 4 lag i seriespelet och vi deltar i samtliga divisioner. Nästa sammandrag spelas den 21 oktober och Skogås 3 (Div. 3 Norra B) spelar på hemmaplan. Kom gärna till hallen och heja på våra spelare.

 

-Samma helg som seriespelet arrangerar Ekerö säsongens första nybörjartävling 08-Cup. Mer information kommer inom kort och anmälan till nybörjartävlingar görs på anslagstavlan inne i hallen eller via mejl till, anmalan.skogasbk@gmail.com

-Under hösten arrangerar klubben två tävlingar, DM 10–12 november och BSO 9-10 december. Det är stora och ärofyllda tävlingar att arrangera och för att kunna genomföra dem riktigt bra behöver vi hjälp och support av både föräldrar och spelare i klubben. Boka gärna in dessa datum redan nu. Tränarna kommer att göra en uttagning av aktuella spelare som får vara med och representera Skogås BK. Spelare i våra tävlings- och utvecklingsgrupper som inte är med och deltar behöver hjälpa till som siffervändare. Klubben informerar alla medlemmar i oktober.

 

Racketcenter
-När du köper din badmintonutrustning, köp den i klubbshopen. Som medlem har du 15% rabatt på ordinarie priser och du stödjer samtidigt klubben. Har vi inte just den utrustning du vill köpa kan vi beställa hem just din produkt.   

 

-I caféet (start v.39) provar vi oss fram med att utöka sortimentet med enklare rätter som t.ex. pasta sallad med ost, skinka och kyckling samt pan pizza och piroger. Mellanmål (mellis) före eller efter träningarna finns som vanligt att köpa där man kan välja mellan korv, smörgås, drickyoghurt alt smoothie. Har man ett mellis konto kan man bara köpa från mellis menyn.

 

Övrigt
-Behöver du förnya eller komplettera dina klubbkläder så beställer du via följande länk,
https://www.barekohuddinge.se/klubbshop/skogas-badmintonklubb/

 

-Vi behöver bli ännu fler föräldrar och medlemmar som vill engagera sig i klubben. Förra säsongen startades UG (utvecklingsgruppen) som hjälper till och utvecklar klubbens verksamhet inom olika områden som till exempel sponsring, egna evenemang och sociala medier. Det är riktigt kul att se hur gruppen växer sig större och större och alla i gruppen är med och bidrar och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Välkommen på vårt nästa möte måndagen den 9 oktober kl. 20.00 i Skogås Racketcenter. Hör av er till vår ordförande Martin Lossman om ni har frågor eller vill veta mer om gruppen, martin@lossman.se.

 

-Kom ihåg att följa och dela oss på sociala medier
https://www.facebook.com/Skogasbk

//Skogås BK

Henwinner Honggana ny tränare i Skogås BK!
2023-06-29 11:56

Vi är väldigt glada och stolta över att få presentera Henwinner Honggana som ny tränare i klubben. Från och med den 1 augusti kommer Henwinner att inta rollen som huvudtränare för våra tävlingsspelare i åldern U15 till seniorer, och kommer dessutom att representera Skogås BK som spelare i division 1. Henwinner har en lång bakgrund inom badminton och har vunnit flera titlar som juniorspelare i Indonesien, och håller även en hög elitnivå i Sverige, där han bland annat vunnit silver i HS Elit samt guld i HD Elit under DM 2022. Närmast kommer han från Komet där han arbetat som assisterande tränare sedan 2021.

Vi ser fram emot att välkomna Henwinner till klubben och vi är övertygade om att han är rätt person att hjälpa oss att fortsätta utveckla Skogås BK.

Nyhetsbrev juni
2023-06-02 16:09

Träning
-Alla grupper har ordinarie träning t.o.m. den 4 juni innan vi tar sommaruppehåll. Vi kommer att informera alla spelare om vad som gäller inför höstterminen och nästa säsong via mejl innan midsommar.

-Under sommaren har vi organiserad träning för våra tävlingsgrupper (TS-T3). Information om tider och dagar kommer inom kort.

 

-Vi arrangerar Skogås Sportcamp vecka 24,25 och 33 som är ett nybörjarläger för barn i åldrarna 7–11 år. Badminton står i fokus men vi provar även på andra racketsporter och roliga aktiviteter. Det går fortfarande att anmäla sig och det finns några platser kvar. Tipsa gärna vänner, klasskompisar och grannar om lägret. Anmälan sker via vår hemsida.
https://skogasbk.sportadmin.se/start/?ID=427714

 

Racketcenter
-Skogås Racketcenter har sommaröppet hela juli måndag-torsdag mellan kl. 14.00-20.00.

 

-Det är racketrea i shoppen just nu så passa på att köpa nytt racket inför nästa säsong.

 

-Gymmet har byggts ut och det har blivit dubbelt så stort. Alla som köper gymkort under juni tränar gratis juni och juli. Köp årskort för endast 2950 kr (210 kr/månad) som du kan använda i 14 månader.

 

-Håll igång och spela gärna lite badminton under sommarlovet. Under juli har alla medlemmar i klubben som har deltagit i någon av våra träningsgrupper 50% rabatt när ni hyr bana.

 

Ha en riktigt skön sommar och vi ses igen i höst!
// Skogås BK

 

Träningstider tävlingsgrupper v.23-25
2023-05-31 15:11

Vi kommer att ha träning för alla tävlingsgrupper fram tills midsommar och följande tider gäller för v.23-25:

Måndagar, onsdagar och torsdagar

T2 & T3 17.00-19.00

TS & T1 19.00-21.00

Mer information om sommarträning och tider kommer inom kort.

 

 

Facebook
Nyheter från våra grupper
Stöd Skogås BK, 07/02 12:46 
 
Börja spela
Sponsorer